Silkeborg Korets hjemmeside

At synge er at leve!

Vi har plads til nye sangere!

Elsker du at synge? Og vil du være en del af et fællesskab der deler din glæde? Vi søger særligt herrestemmer, men koret er åbent for alle. Der er intet krav om nodelæsning eller erfaring, men vi forventer, at du møder op med engagement og god energi.

Vi er et velklingende, klassisk kor med ambitioner om gode koncerter, hvor den smukke lyd og glæden ved musik er i højsædet. En ambition der ikke er svær at indfri, da vores korprøver består af focus på at skabe musikalitet og mening ud af musikken på papiret, uden at glemme at give plads til godt humør og den umiddelbare, løsslupne glæde ved at synge.

"Silkeborg Koret er, ud over at være velsyngende, noget helt særligt. Jeg oplever hver tirsdag, hvor meget den positive energi og gode stemning, der hersker i lokalet, forplanter sig til musikken, og det gør, at jeg på trods af mine lange togture fra Aarhus altid glæder mig utroligt meget til at komme af sted til kor!" - Forhenværende korleder, Malene Rohden

Vil du være en del af et musikalsk fællesskab, og vil du gå nynnende og smilende hjem hver tirsdag aften, håber vi at se dig i Silkeborg Koret.   Vel mødt!